Iedereen die bij ons komt sporten krijgt een persoonlijk trainingsprogramma. Dit programma is afhankelijk van wat u zelf wilt! Wilt u eigenlijk heel graag starten met sporten, afvallen of fitter worden in een veilige en prettige omgeving, maar stelt u de eerste stap naar de sportschool steeds uit? En vindt u - net als wij - het sociale aspect ook belangrijk en drinkt u graag een kopje koffie na uw training? Fitt Club biedt het allemaal!


"Afhankelijk van jouw doelstellingen een persoonlijk trainingsprogramma speciaal op maat gemaakt"

Komt u bij ons sporten dan plannen we altijd een intake in van ongeveer 60 minuten. Tijdens deze intake gaan we met u in gesprek en bepalen we samen uw doelen. Wat u wilt bereiken en hoe gaan we dit bereiken. Wij weten hoe u doelen kunt bereiken en hoe u daarvoor moet trainen. Bedenk dat het belangrijk is om te bepalen hoeveel setjes er nodig zijn voor een oefening en hoeveel herhalingen om uw doel te bereiken. Hoe snel moet een oefening uitgevoerd worden en wat is de juiste positie om aan te houden tijdens de oefening. Om af te vallen heeft u een andere training nodig dan wanneer uw doel is om fitter te worden of misschien wel om wat sterker te worden. 

Wij zorgen er samen voor dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Wij lopen met u mee, zodat u daarna zelfstandig aan de slag kan gaan. De eerste paar keer zal u meer begeleiding nodig hebben voordat u lekker zelfstandig aan de gang kan.

Goed om te weten: er is altijd een coach aanwezig. Omdat er bij Fitt Club maximaal 15 sporters tegelijk trainen, heeft de coach altijd tijd voor u! In onze speciale trainings-app is uw programma heel eenvoudig terug te zien. Ook is in deze app van iedere oefening een korte uitlegvideo te bekijken die u in de sportschool of thuis op de bank kan bekijken. Hoe handig is dat!

Tot slot: voor uw gemak en om blessures zo veel mogelijk te voorkomen stelt onze apparatuur zich automatisch in op de juiste zithoogte en het vooraf bepaalde juiste gewicht waarmee getraind moet worden. Makkelijker kunnen we het niet voor u maken.
Meld je aan om te komen kijken!


Ben je benieuwd en wil je een keer komen kijken? Dat kan. Meld je aan via ons contactformulier om te komen kijken. We nemen dan ruim de tijd voor u waarbij iemand u begeleidt en adviseert.