Voordat u begint, bespreken we in een intakegesprek welk doel u wilt bereiken. U krijgt een trainingsprogramma op maat en wij zorgen ervoor dat u weet welke spiergroepen u traint en waarom u dat doet. Bij ons leert u om te sporten en wordt u niet aan uw lot overgelaten zoals dat vaak gebeurt bij de reguliere sportschool. Indien u lichamelijke klachten heeft, wordt besproken welke oefening(en) u juist moet vermijden. Heeft u klachten die wat meer aandacht vragen, dan zullen wij in overleg met 1 van onze fysiotherapeuten een programma opstellen dat bij u past. Zo zorgen wij samen voor een goede opbouw van de training en kunt u met uw persoonlijke trainingsschema zelfstandig aan de slag. Zelfstandig wanneer het kan en altijd met begeleiding wanneer het moet. Daarom staan onze begeleiders en fysiotherapeuten altijd voor u klaar.

Wij hebben tijdens uw training altijd begeleiding rondlopen. Omdat de setting van onze club kleinschalig is, zijn de coaches altijd binnen handbereik. Heeft u vragen? Schroom dan niet en spreek dan onze begeleiders aan. Zij helpen u graag!

Meld je nu aan!

Ben je benieuwd en wil je een keer komen kijken? Dat kan. Meld je aan via ons contactformulier om te komen kijken. We nemen dan ruim de tijd voor u waarbij iemand u begeleidt en adviseert.