Begeleiding

Persoonlijke intake

Altijd mogelijkheid voor hulp en vragen

Veel contact momenten en stok achter de deur

Ga direct aan de slag!

Wil je zelf ervaren wat Fitt Club voor jou kan betekenen? Meld je dan aan via ons contactformulier voor een vrijblijvende rondleiding. Onze ervaren begeleiders nemen uitgebreid de tijd om jou te adviseren en te begeleiden, zodat je een goed beeld krijgt van onze faciliteiten en werkwijze.


Voordat je begint met sporten bij ons, plannen we eerst een intakegesprek in om jouw persoonlijke doelen te bespreken. We vinden het belangrijk om te weten wat je wilt bereiken, zodat we een trainingsprogramma op maat voor je kunnen maken. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je het meest effectief en efficiënt traint om je doelen te bereiken.

Bij ons staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Daarom zorgen we ervoor dat je tijdens de trainingen altijd weet welke spiergroepen je traint en waarom je die traint. Zo krijg je niet alleen een beter inzicht in je eigen lichaam, maar kun je ook gerichter werken aan de doelen die je voor ogen hebt.

In tegenstelling tot reguliere sportscholen laten we je bij ons niet aan je lot over. Als je lichamelijke klachten hebt, bespreken we welke oefeningen je juist moet vermijden. Als je klachten hebt die wat meer aandacht vragen, stellen we in overleg met een van onze fysiotherapeuten een programma op dat perfect bij jou past.

Bij ons krijg je de vrijheid om zelfstandig te trainen wanneer je je er comfortabel bij voelt, maar we staan altijd klaar om je te begeleiden wanneer je extra motivatie of ondersteuning nodig hebt. We begrijpen namelijk dat iedereen een andere aanpak nodig heeft en daarom passen we ons aan aan jouw individuele behoeften en voorkeuren.


"De coach is meer dan alleen een begeleider, zij voelt als een vriendin. Ze heeft me geholpen om niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker te worden."


Nieuwsgierig geworden?

Kom langs en laat u overtuigen door ons unieke concept!


Meld u hieronder aan en we nemen binnen 24 uur contact met u op.