Ons team

Ons team


Wie staan er voor jou klaar?

Als ervaringsdeskundige op het gebied van voeding is het mijn doel om jou op weg te helpen en te begeleiden. Dit doe ik met mijn kennis, aandacht en enthousiasme! Op die manier help ik jou naar een gezonder en fitter bestaan.

Joyce

Coach & Voedingsspecialist

Ik ben één van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Vlambloem die je regelmatig ziet rondlopen, en ben voornamelijk achter de schermen bezig met fitnessschema's om jullie zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in sport of revalidatieproces.

Yannick

Fysiotherapeut & Coach Lifestyle- interventie (GLI) 

Wil jij veilig en goed sporten? Met de kennis van mijn opleiding Fysiotherapie wil ik daar graag bij helpen! Spreek mij gerust aan voor een vraag of een gezellig praatje, daar ben ik altijd voor in. Ik hoop je snel te zien en te helpen!

Sydney

Manager & Fysiotherapeut i.o.

Ik ben sinds 2004 werkzaam in de fitness branche. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en ben doorgegroeid tot Personal Trainer. Mijn motto: samen bereik je meer! Ik ben gespecialiseerd in houding en nek-, schouder- en rugklachten.

Tineke

Coach & Personal Trainer

Heb je een doel voor ogen of wil je gewoon goed bezig zijn met je lichaam? Zowel fysiek als op het gebied van voeding? Dan help ik je graag met mijn persoonlijke aandacht en enthousiasme om het beste uit jezelf te halen!

Carla

Coach & Bewegingsdeskundige senioren

Ik ben zowel fitnesstrainer als fitnesstrainer voor specifieke doelgroepen, zoals mensen met obesitas en reuma. Ik haal heel veel energie uit het helpen en motiveren van mensen, die een gezonde en sportieve levensstijl willen hanteren.

Perry 

Coach & Personal Trainer 

Ga direct aan de slag!

Wil je zelf ervaren wat Fitt Club voor jou kan betekenen? Meld je dan aan via ons contactformulier voor een vrijblijvende rondleiding. Onze ervaren begeleiders nemen uitgebreid de tijd om jou te adviseren en te begeleiden, zodat je een goed beeld krijgt van onze faciliteiten en werkwijze.