Personal Training

U kunt bij ons ook terecht voor personal training. Personal training is maat werk; elk lichaam is uniek. Wilt u net wat meer aandacht dan dat u bij ons in de sportschool al krijgt? Wilt u aan de beste versie van jezelf werken? Dat kan!Wie begint met fitnessen, doet meestal maar wat. 95 procent wordt lid van een sportschool zonder dat er een trainer aan te pas komt. Wij bij Fitt Club doen het anders.

Je wil graag sporten, om wat voor reden dan ook. Dus ga je op zoek naar een sportschool in de buurt, liefst niet te duur. Je probeert de loopband eens uit en fietst nog even een stukje op een futuristische hometrainer. Je ziet anderen in de weer met losse gewichten en apparaten en denkt: dat kan ik vast ook! Maar weet je ook wát je dan precies doet, hoe vaak je de oefening moet herhalen en wat goed of fout is als je iets voelt aan je spieren?

Bij Fitt Club pakken we het sowieso héél anders aan. Niks is zo belangrijk als goed weten waar je mee bezig bent en wat je met het sporten wilt bereiken. Met andere woorden: wat is je doelstelling? Wil ik afvallen of sterker worden? Of misschien gaat het je puur om (weer) fit worden en blijven. Om je doelstelling te bereiken, moet je vooraf goed bedenken hoeveel oefeningen je moet doen; hoeveel setjes en herhalingen van die oefeningen. En zeker niet onbelangrijk: hoeveel gewicht moet je steeds trainen voor een verantwoorde opbouw. 'Pak ik niet te zwaar of is het juist te licht. Is mijn houding wel goed?' Allemaal vragen waar Fitt Club een antwoord op heeft. Iedereen sport bij ons op de juiste manier! Mocht je toch net een beetje meer willen dan staan onze personal trainers voor je klaar. Een beetje overdreven om een trainer in te schakelen? Zeker niet! Wie helpt je wegwijs maken op het voetbalveld, bij tennis, judo of paardrijden. Wie helpt je beter te worden? Juist; de trainer! Dus is het ook niet meer dan normaal om 'te leren fitness


Fitt Club Personal trainers

Leon Moerkerken

Tineke Mark 

Prijzen


30 minuten

60 minuten


30 euro

55 euro