Personal Training

Gerichte begeleiding

Goede techniek

Motivatie en stok achter de deur

Bij ons kun je ook terecht voor personal training. Personal training is op maat gemaakt: elk lichaam is uniek. Wil je net wat meer aandacht dan dat je bij ons in de sportschool al krijgt? Wil je aan de beste versie van jezelf werken? Dat kan!

Onze ervaren personal trainers helpen je om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of juist meer flexibiliteit wilt ontwikkelen, bij ons ben je aan het juiste adres. 

"Sinds ik met een personal trainer werk, heb ik meer vertrouwen in mijn lichaam en mijn mogelijkheden dan ooit tevoren."

Maar misschien wil je wel net dat beetje extra aandacht en begeleiding om jouw doelen te bereiken. In dat geval staan onze personal trainers voor je klaar. Het inschakelen van een trainer is zeker niet overdreven, want wie helpt je beter te worden op het voetbalveld, bij tennis, judo of paardrijden? Precies, de trainer! Dus waarom zou dat niet gelden voor fitness.

Bij de Fitt Club bieden we ook personal training aan, waarbij je een-op-een begeleiding krijgt van een van onze ervaren trainers. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier traint en gericht werkt aan jouw persoonlijke doelen. Een personal training sessie duurt 30 minuten voor slechts 30 euro of 60 minuten voor slechts 55 euro. Investeer in jezelf en boek vandaag nog een sessie met een van onze personal trainers!

Stel, je wilt graag sporten, om wat voor reden dan ook. Je gaat op zoek naar een sportschool in de buurt die niet te duur is en je probeert de loopband uit of fietst een stukje op een futuristische hometrainer. Maar weet je eigenlijk wel wat je doet en hoe je jouw doelstellingen kunt bereiken? Hoeveel oefeningen moet je doen en hoe vaak moet je ze herhalen? Hoeveel gewicht moet je trainen voor een verantwoorde opbouw en wat is een goede houding?

Bij Fitt Club gaan we een stap verder. We vinden het namelijk essentieel dat je goed weet waar je mee bezig bent en wat je wilt bereiken met sporten. Dit begint bij het bepalen van jouw doelstellingen. Wil je afvallen, sterker worden, of juist fit blijven? Vervolgens is het belangrijk om te weten hoeveel oefeningen je moet doen, hoeveel setjes en herhalingen nodig zijn en welk gewicht je moet gebruiken voor een verantwoorde opbouw. Bij Fitt Club hebben we hier allemaal een antwoord op en we zorgen ervoor dat iedereen bij ons op de juiste manier sport.  

Boek nu jouw sessie!

Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of simpelweg fitter wilt worden, onze personal trainers hebben de kennis en ervaring om je te helpen je doelen te bereiken. Boek nu je eerste sessie en ontdek hoe personal training bij de FittClub je kan helpen om het beste uit jezelf te halen.


Nieuwsgierig geworden?

Kom langs en laat u overtuigen door ons unieke concept!


Meld u hieronder aan en we nemen binnen 24 uur contact met u op.