Biocircuit

Altijd de goede houding

Hele work-out in 40 minuten

Veilig trainen

Ga direct aan de slag!

Wil je zelf ervaren wat Fitt Club voor jou kan betekenen? Meld je dan aan via ons contactformulier voor een vrijblijvende rondleiding. Onze ervaren begeleiders nemen uitgebreid de tijd om jou te adviseren en te begeleiden, zodat je een goed beeld krijgt van onze faciliteiten en werkwijze.

Bij Fitt Club bieden we het Biocircuit aan als de ideale oplossing voor mensen die niet veel tijd willen doorbrengen in de sportschool, maar toch hun conditie willen verbeteren en fitter willen worden. Slechts dertig minuten sporten om de vijf dagen, oftewel zes keer per maand, onder begeleiding van een coach op ons Biocircuit, is alles wat nodig is om snel resultaat te zien. 

Met deze innovatieve trainingsmethode zult je je conditie geleidelijk verbeteren, je spierkracht opbouwen en tegelijkertijd overtollige kilo's verliezen bij Fitt Club. 

"Als moeder van twee jonge kinderen is het Biocircuit bij Fitt Club voor mij dé manier om fit te blijven. Het is snel, effectief en ik voel me fantastisch na elke sessie!"

Hoe werkt het?

Bij Fitt Club maken we gebruik van geavanceerde technologie om je sportervaring zo optimaal mogelijk te maken. Zo werken we met een polsbandje waarmee je op elk apparaat kunt inloggen en je persoonlijke instellingen worden opgeslagen. Bij je intakegesprek bepaalt een van onze ervaren coaches je ideale instellingen voor de apparaten. Deze instellingen worden elke keer dat je traint automatisch toegepast op het apparaat van je keuze, zodat je niet hoeft te worstelen met het instellen van de juiste zithoogte of het juiste gewicht. Bovendien worden de apparaten zo ingesteld dat ze zichzelf aanpassen als een oefening te zwaar of te licht is, zodat je altijd op een veilige en effectieve manier kunt trainen.

Maar dat is nog niet alles. Bij Fitt Club geloven we dat meten is weten. Daarom maken we gebruik van onze Body Analyzer, waarmee we je beginwaarden vastleggen. Je gewicht, vetpercentage, spiermassa, conditie en kracht worden gemeten en opgeslagen in een speciale app die bij ons trainingsprogramma hoort. Zo heb je altijd een overzicht van je vooruitgang en kun je je vorderingen op de voet volgen. Na een aantal weken trainen plannen we een evaluatiemoment in, waarbij we opnieuw je waarden meten. Zo kun je zien hoe ver je bent gekomen en hoeveel je bent verbeterd. Het is een geweldige manier om gemotiveerd te blijven en het meeste uit je training te halen. Want bij Fitt Club geloven we dat sporten niet alleen gezond moet zijn, maar ook leuk en inspirerend!

Impressie van het Biocircuit

Chest Press

De borstspieren en voorkant van de schouderspieren worden ingezet om de bovenarm naar voren en binnen te trekken. De triceps worden ingezet om de armen te strekken. Hiernaast werken spieren in de schouders, rug en onderrug mee om het lichaam en het gewicht te stabiliseren.

Leg Curl

De Leg Curl is de enige oefening waarmee je de hamstrings (en zwakkere sartorius) geïsoleerd van andere spiergroepen kunt trainen. De hamstrings voeren hun functie uit van het buigen van de knie en worden hierbij geholpen door de zwakkere sartorius spier.

Leg Press

Het leuke van de Leg Press is dat hij niet alleen jouw bovenbeenspieren traint, maar ook de hamstrings (zij houden tijdens de oefening de knie stabiel), de bilspieren (deze strekken de heupen bij het wegduwen) en jawel, de kuiten en daarom dus ook de enkels!


Nieuwsgierig geworden?

Kom langs en laat u overtuigen door ons unieke concept!


Meld u hieronder aan en we nemen binnen 24 uur contact met u op.