EMS training

EMS training

in 20 minuten een full-body workout van 2 uur

Hulp bij afvallen en pijnverlichting

persoonlijke aandacht en stok achter de deur

Ga direct aan de slag!

Wil je zelf ervaren wat Fitt Club voor jou kan betekenen? Meld je dan aan via ons contactformulier voor een vrijblijvende rondleiding. Onze ervaren begeleiders nemen uitgebreid de tijd om jou te adviseren en te begeleiden, zodat je een goed beeld krijgt van onze faciliteiten en werkwijze.

Wil je graag een gezonder en strakker lichaam? Of wil je juist je conditie verbeteren? Of ben je op zoek naar een geweldige sportervaring? Maar heb je helaas geen tijd om lang te trainen vanwege een te drukke planning? Dan is EMS-training echt iets voor jou! 

Wij werken met de apparatuur van XBody en zijn we trots op het aanbieden van de meest geavanceerde en effectieve Electrical Muscle Stimulation (EMS) -apparatuur. Wij geloven dat kwaliteit en innovatie de sleutel zijn tot het leveren van de beste ervaring aan onze klanten. Daarom hebben we gekozen voor XBody, een pionier op het gebied van EMS-technologie, bekend om zijn uitzonderlijke prestaties en gebruiksvriendelijkheid.Wat is EMS?

Electrical Muscle Stimulation (EMS) is een methode waarbij elektrische impulsen worden gebruikt om spieren te activeren en te trainen. Deze impulsen bootsen de natuurlijke signalen van het zenuwstelsel na, waardoor spieren samentrekken en ontspannen, vergelijkbaar met de manier waarop ze bewegen tijdens fysieke activiteit. Daarnaast is een EMS-training heel laagdrempelig; je hoeft alleen rustig te kunnen bewegen om een goede training te krijgen! Ontdek de voordelen van EMS en ervaar de kracht van deze innovatieve technologie.


Hoe ziet een training eruit? 

Je gaat samen met je eigen persoonlijke trainer aan de slag met jouw doelen. Je krijgt een speciaal pak van onze trainers om de stroom te geleiden. Nog een groot voordeel van ons pak is dat alles draadloos is. Met het pak aan doen we een 1-op-1 of een duo training van 20 minuten en daarna ben je lekker klaar!


Wij geven 1-op-1 en duo trainingen met een duur van 20 minuten! Hierin wordt het hele lichaam getraind en hebben we een training specifiek op maat voor jou!


Wat zijn de voordelen van X-Body EMS-training?

  • Efficiënte Training: EMS maximaliseert de spieractivatie in het gehele lichaam, waardoor je in 20 minuten indrukwekkende resultaten kunt behalen in gewichtsverlies en spieropbouw.
  • Herstel na Blessures: EMS helpt bij het versnellen van het herstelproces na blessures door spieren op een gecontroleerde manier te activeren, wat kan helpen spieratrofie te verminderen en mobiliteit te herstellen.
  • Er komt bijna geen belasting op de gewrichten en is daarom uitermate geschikt voor revalidatie en mensen met rugklachten, nekklachten, artrose en spierproblemen.
  • Pijnverlichting: Door het stimuleren van de productie van endorfines, kan EMS helpen bij het verminderen van pijn en ongemak, vooral bij chronische pijnstoestanden.
  • Maatwerk: EMS kan worden aangepast aan individuele behoeften en fitnessdoelen, waardoor het geschikt is voor mensen van alle fitnessniveaus en leeftijden.
  • Geen irritante kabels meer, maar je kan vrij bewegen door de ruimte.
  • Voor iedere sporten, van beginnend tot gevorderd,  een geweldige ervaring en uitdaging! Waarom hebben wij gekozen voor Xbody EMS?


1. Geavanceerde Technologie:

Onze XBody EMS-apparatuur maakt gebruik van geavanceerde technologieën om nauwkeurige en krachtige impulsen te leveren. Deze precisie is essentieel voor veilige en doeltreffende spierstimulatie.

2. Draadloze Flexibiliteit:

Ervaar ultieme bewegingsvrijheid dankzij onze draadloze XBody-systemen. Dit betekent meer flexibiliteit en comfort tijdens je EMS-trainingssessies.

3. Op Maat Gemaakte Training:

Pas je trainingssessies aan volgens jouw specifieke behoeften en doelen. Onze XBody-apparatuur maakt het mogelijk om programma's te personaliseren, waardoor je specifieke spiergroepen kunt targeten en je training kunt afstemmen op jouw fitnessniveau.

4. Gebruiksvriendelijkheid:

Onze XBody EMS-apparatuur staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Zowel trainers als gebruikers zullen de intuïtieve bediening en aanpassingsmogelijkheden waarderen.

5. Betrouwbaarheid en Duurzaamheid:

Vertrouw op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze XBody-apparatuur. Ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, biedt het jarenlang consistente prestaties en resultaten.

Bij Fitt Club streven we ernaar om jou de best mogelijke EMS-ervaring te bieden. Ontdek de kracht van XBody EMS en bereik je fitnessdoelen op een snellere en efficiëntere manier. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze XBody EMS-sessies en ontdek hoe we jou kunnen helpen jouw fitnessreis naar nieuwe hoogten te brengen.

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs en laat u overtuigen door ons unieke concept!


Meld u hieronder aan en we nemen binnen 24 uur contact met u op.