Body Support programma's

Slimmer afvallen

Je gaat niet 'op dieet', je leert de juiste producten te kiezen en wat passende hoeveelheden zijn. Je leert andere keuzes maken en kunt weer genieten van eten. Afvallen wordt makkelijker met de praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten.Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen, ga dan samen met ons aan de slag om kilo's af te vallen. Verlies 0,5 tot 1 kilo per week.

Slimmer in balans

Met volledig op maat gemaakte eetschema's ontdek je een betere manier om op gewicht te blijven. Jojoën is verleden tijd met deze slimme module van Body Support. Veel deelnemers maken eerst gebruik van onze module 'Afvallen' (zie vorige post) en gaan daarna door met de module ' In balans'.
Je start met een gezonde, afwisselende leefstijl en leert variatie aan te brengen in jouw voedingspatroon. Op het gewenste gewicht blijven is het nieuwe hoofddoel. 

Slimmer in vorm

Voeding en training zijn op elkaar afgestemd, het gaat bijna vanzelf, herstel gaat sneller en je wordt sterker. Je krijgt advies van jouw coach en je werkt met de eetschema's die je zelf aan mag passen, in je eigen online omgeving. Met de juiste voeding werk je heel gericht aan jouw figuur en komt je lichaam op de juiste manier in vorm.
We gaan voor optimaal resultaat waarbij je vet verliest en spiermassa aankomt.


Wist je dat ..  

Je gewoon mag eten na 8 uur 's avonds?
Bij Body Support heb je meerdere eetmomenten op een dag en is er ruimte om na 8 uur 's avonds te eten. Het is een fabel dat je daardoor eerder aankomt in gewicht. Het gaat namelijk om het creëren van een negatieve energiebalans. Wil je afvallen, dan dien je over de gehele dag minder kcal binnen te krijgen dan dat je verbrandt. Zo simpel is het echt.
Dus ja… bij Body Support mag je gewoon een tussendoortje in de avond en je valt nog steeds af.
Tip: maak van jouw maaltijden een feestje en serveer die op verschillende manieren. Mag je in de avond een appel met wat noten? Maak er dan een gezellige snack van.


Meld je hier aan voor Body Support voedingsprogramma. 


Ervaringen van klanten

Marian 

Door Body Support heb ik geleerd dat je met normaal eten toch kan afvallen, dit was echt een eye-opener. Al bijna m'n hele leven ben ik bezig met lijnen, crashen, en vervolgens weer veel eten; het jojo-effect dus. Ik voelde me vaak slap en kon me niet meer goed focussen op alles. Sinds ik Body Support volg, heb ik niet meer constant trek, ik voel me beter en heb mijn doel bereikt. Het is een compleet andere levensstijl maar makkelijk vol te houden.

Renee

In januari ben ik begonnen met Body Support. Mijn gewicht was 105.4 kg en op dit moment weeg ik 88.9 kg. Mijn vetpercentage was 32.4% en is nu 23.9%. Mijn buikomvang is 18 cm geslonken. Dankzij Body Support en regelmatig sporten zit ik nu echt lekkerder in mijn vel.