Body Support

Maak kennis met Body Support, het 12 wekelijkse voedingsprogramma dat je op een slimmere manier helpt om je doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of het maximale uit je training wilt halen, Body Support zorgt voor een slim eetpatroon waardoor je meer energie krijgt, in balans blijft en meer vet verbrandt. Dit leefstijlprogramma biedt persoonlijke begeleiding en advies op maat, omdat iedereen anders is en andere behoeften heeft. Door rekening te houden met factoren zoals lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon, krijg je voedingsschema's die bij jou passen. Je hoeft geen maaltijdvervangers te gebruiken, maar je eet gewoon voeding uit de supermarkt. Elke week ontvang je een nieuw eetschema, bestaande uit 7 dagmenu's en een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, nl. 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. 

Body Support is geschikt voor iedereen die bewust in het leven staat en zich blijvend fit wil voelen. Of je nu wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of op een verantwoorde manier wilt aankomen, Body Support is voor jou. Dit programma is geen dieet, maar een manier om opnieuw te leren omgaan met voeding. Jouw persoonlijke coach en de mobiele applicatie helpen je om te ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft om in balans te komen. Met de eetdagboekjes en caloriechecker kun je jouw eetschema volledig aanpassen en variëren. Voeding is energie en met meer energie bereik je sneller je doel. Body Support verhoogt je verbranding, waardoor je dichter bij je doel komt. Werk samen met je coach aan een duidelijk doel zoals afvallen, op gewicht blijven of je lichaam in een strakkere vorm brengen met aangepaste trainingen. Zoek naar jouw gezondste gewoonte, niet naar een dieet, maar naar een nieuwe 'lifestyle' die bij je past. Kies voor Body Support en wees slimmer bezig.  "Eten wordt weer leuk met Body Support! Geen shakes of maaltijdrepen, maar gewoon voeding uit de supermarkt. Ontdek wat je lichaam nodig heeft om in balans te komen en blijf gemotiveerd met persoonlijke begeleiding en handige tools."


* Abonnementsprijzen zijn er vanaf 80 euro . Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie of vul het contactformulier in. 

Meld je hier aan voor Body Support voedingsprogramma.