Sporten


persoonlijk trainingsprogramma

Veilige en gezellige omgeving

Begeleiding aanwezig

Bij Fitt Club krijg jij als sporter een persoonlijk trainingsprogramma, afgestemd op jouw doelen en wensen. Wil je graag starten met sporten, afvallen of fitter worden in een veilige en gezellige omgeving? Maar blijf je de eerste stap naar de sportschool uitstellen? 

Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat het sociale aspect ook belangrijk is en daarom kun je na je training bij ons lekker ontspannen met een kopje koffie.


Wij bieden een persoonlijk trainingsprogramma dat speciaal op maat gemaakt is, afhankelijk van jouw doelstellingen 

Wat kun je verwachten?

Wanneer je ervoor kiest om bij ons te komen sporten, plannen we altijd een intakegesprek in van ongeveer 60 minuten. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om jouw doelen te bespreken en samen te bepalen hoe we deze kunnen bereiken. Wij begrijpen wat nodig is om jouw doelen te bereiken en hoe je daarvoor moet trainen. We stellen vast hoeveel sets en herhalingen nodig zijn voor elke oefening, hoe snel de oefeningen moeten worden uitgevoerd en welke positie het beste is om aan te houden tijdens het sporten. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of sterker wilt worden, wij bieden een trainingsprogramma op maat dat past bij jouw doelen.

Bij Fitt Club zorgen we er samen voor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. We begeleiden je tijdens de eerste paar trainingen intensiever, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt gaan. We zijn er altijd om u te helpen en te adviseren, zodat je het maximale uit jouw training kunt halen.

Bij Fitt Club is er altijd een coach aanwezig om je te begeleiden. Je persoonlijke trainingsprogramma is gemakkelijk te vinden in onze speciale trainings-app. Hier kun je ook korte uitlegvideo's bekijken van elke oefening, zowel in de sportschool als thuis op de bank. Dit maakt het gemakkelijk om jouw trainingen bij te houden en te begrijpen hoe je de oefeningen moet uitvoeren.

Tot slot stelt onze apparatuur zich automatisch in op de juiste zithoogte en het juiste gewicht voor jouw training. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar helpt ook om blessures te voorkomen. Bij de Fitt Club maken we het graag zo gemakkelijk en veilig mogelijk voor jou.Nieuwsgierig geworden?

Kom langs en laat u overtuigen door ons unieke concept!


Meld u hieronder aan en we nemen binnen 24 uur contact met u op.